• Kim Bresseleers

Welkom bij Green Yourself


Hallo iedereen,


Hier is die dan, mijn eerste blogpost ooit!


Ik zal beginnen met mezelf even voor te stellen. Ik ben Kim Bresseleers, 37 jaar en recent verhuisd van het stadsleven in Antwerpen naar een leven in de natuur in Nouvelle Aquitaine, Zuid-Frankrijk.


Green Yourself is opgestart als een manier om informatie te geven over verschillende methoden om een gezondere, gelukkigere levensstijl met meer voldoening te bereiken.


Jarenlang worstelde ik met verschillende soorten pijn, wat leidde tot een burnout.

Tijdens deze periode heb ik veel geleerd over mezelf. Ik ben een hoogsensitief persoon en heb last van chronische hyperventilatie. Op dat moment besloot ik om mijn levensstijl serieus te veranderen. Ik wilde een ander soort leven leiden met minder stress, met focus op gezonde voeding en natuur en meer tijd maken voor de mensen en dieren waarvan ik hou.

Ik hoop dat je hier bij Green Yourself inspiratie vindt - in mijn verhaal, recepten, handleidingen, wellness artikels en de inspirerende gemeenschap. Weet dat dit een plek is om je unieke pad te vieren; waar je ook bent op je eigen weg, en welk voedingspatroon je ook volgt, ik ben er om je bij elke stap te ondersteunen.


Ik zal regelmatig nieuwe blog berichten plaatsen op mijn website, met onderwerpen zoals gezonde voeding en recepten, natuurlijke verzorgingsproducten met korte handleidingen, methoden om te werken aan een betere mentale gezondheid en een duurzame manier van leven.

Je kan me ook volgen op sociale media zoals Instagram, Facebook, Pinterest and Twitter. In de toekomst zal ik ook mijn eigen YouTube-kanaal starten met instructievideo's.


Neem gerust contact met me op voor vragen of suggesties. En vergeet niet mijn blog te delen met je familie en vrienden.


Blij dat je hier bent!


Kim

84 views0 comments
About
Green Yourself

Here at Green Yourself, we believe getting healthy is a journey that leads to a happier, more fulfilling life.

 

We are here to help you achieve this goal through articles, recipes and our amazing online community! 

Stay Connected

  • @green_yourself

Subscribe to our newsletter and receive weekly updates on healthy food, natural care and sustainable living! 

Post you also might like