• Kim Bresseleers

Action for Happiness - Vriendelijkheidskalender December 2020


Dagelijkse acties om je te helpen vriendelijk te zijn en anderen te helpen.


2020 is in veel opzichten een moeilijk jaar geweest.

We hebben geleden onder onzekerheid, angst, isolement en uitdagingen met onze financiële situatie, gezondheid of relaties. Een ding dat ons bij elkaar kan houden en ons kan helpen erdoorheen te komen, is vriendelijkheid. Hoewel we onze situatie niet kunnen veranderen, kunnen we ervoor kiezen om vriendelijk op anderen (en onszelf) te reageren. En als we aardig zijn, gaat alles beter. We helpen anderen, we helpen onszelf en we moedigen anderen aan om ook vriendelijker te zijn.

De Ten Keys to Happier Living zijn gebaseerd op een overzicht van het laatste onderzoek uit de psychologie en aanverwante gebieden. Ieders weg naar geluk is anders, maar het bewijs suggereert dat deze tien sleutels consequent een positieve invloed hebben op het geluk en welzijn van mensen.


De eerste vijf sleutels (GREAT) gaan over hoe we omgaan met de buitenwereld in onze dagelijkse activiteiten. De tweede vijf sleutels (DREAM) komen van binnenuit en zijn afhankelijk van onze levenshouding. Samen spellen ze "GREAT DREAM".


De maandelijkse Action for Happiness-kalenders zitten boordevol acties die u kunt ondernemen om een gelukkiger en vriendelijkere wereld te creëren. Je kunt ze in verschillende talen downloaden op https://www.actionforhappiness.org/


De Action for Happiness-app is gebaseerd op de thema's en acties uit de maandelijkse kalenders en is bedoeld om gebruikers elke dag een paar vriendelijke 'duwtjes' te geven - ten eerste 's ochtends de actie van die dag en ten tweede een inspirerende boodschap tegen het einde van de dag. Je kan het downloaden op iOS en GooglePlay.12 views0 comments
Subscribe to Our Newsletter
Receive the latest recipes into your mailbox! 

Thanks for submitting!

About
Green Yourself

Here at Green Yourself, we believe getting healthy is a journey that leads to a happier, more fulfilling life.

 

We are here to help you achieve this goal through articles, recipes and our amazing online community! 

Stay Connected

  • @green_yourself

Subscribe to our newsletter and receive weekly updates on healthy food, natural care and sustainable living! 

Post you also might like