• Kim Bresseleers

Action for Happiness - Mindful Maart 2021


Dagelijkse acties om je te helpen bewuster te zijn en in het moment te leven.


Laten we de tijd nemen om te pauzeren, te ademen en echt te genieten van wat er overal om ons heen is. Deze maand moedigen we je aan om even naar binnen te kijken. Leren om meer bewust te zijn, kan wonderen doen voor ons welzijn op alle gebieden van het leven - zoals de manier waarop we eten, de dingen die we opmerken of onze relaties. Het helpt ons om op onze gevoelens af te stemmen en voorkomt dat we in het verleden blijven hangen of ons zorgen maken over de toekomst - zodat we meer uit het dagelijkse leven halen. Het kan ons ook helpen te identificeren waarvoor we dankbaar zijn, waarvan is bewezen dat het helpt om je geluksniveau te verhogen!

De Ten Keys to Happier Living zijn gebaseerd op een overzicht van het laatste onderzoek uit de psychologie en aanverwante gebieden. Ieders weg naar geluk is anders, maar het bewijs suggereert dat deze tien sleutels consequent een positieve invloed hebben op het geluk en welzijn van mensen.


De eerste vijf sleutels (GREAT) gaan over hoe we omgaan met de buitenwereld in onze dagelijkse activiteiten. De tweede vijf sleutels (DREAM) komen van binnenuit en zijn afhankelijk van onze levenshouding. Samen spellen ze "GREAT DREAM".


De maandelijkse Action for Happiness-kalenders zitten boordevol acties die u kunt ondernemen om een gelukkiger en vriendelijkere wereld te creëren. Je kunt ze in verschillende talen downloaden op https://www.actionforhappiness.org/


De Action for Happiness-app is gebaseerd op de thema's en acties uit de maandelijkse kalenders en is bedoeld om gebruikers elke dag een paar vriendelijke 'duwtjes' te geven - ten eerste 's ochtends de actie van die dag en ten tweede een inspirerende boodschap tegen het einde van de dag. Je kan het downloaden op iOS en GooglePlay.9 views0 comments

Recent Posts

See All
About
Green Yourself

Here at Green Yourself, we believe getting healthy is a journey that leads to a happier, more fulfilling life.

 

We are here to help you achieve this goal through articles, recipes and our amazing online community! 

Stay Connected

  • @green_yourself

Subscribe to our newsletter and receive weekly updates on healthy food, natural care and sustainable living! 

Post you also might like