• Kim Bresseleers

Action for Happiness - Gelukkiger Januari 2021


Dagelijkse handelingen om jezelf en anderen gelukkiger te maken.


Hoe kunnen we dit nieuwe jaar gelukkiger beginnen? Het is het afgelopen jaar zeker niet gemakkelijk geweest en we bevinden ons nog steeds in moeilijke en onzekere tijden. De beste manier om met onze moeilijke emoties en ervaringen om te gaan, is door ons te concentreren op wat we kunnen beheersen. Deze maand moedigen we iedereen aan om zich te concentreren op kleine stappen om te proberen het geluk te vergroten - voor onszelf en anderen om ons heen - om vriendelijkheid te verspreiden en hopelijk anderen te inspireren om hetzelfde te doen.

De Ten Keys to Happier Living zijn gebaseerd op een overzicht van het laatste onderzoek uit de psychologie en aanverwante gebieden. Ieders weg naar geluk is anders, maar het bewijs suggereert dat deze tien sleutels consequent een positieve invloed hebben op het geluk en welzijn van mensen.


De eerste vijf sleutels (GREAT) gaan over hoe we omgaan met de buitenwereld in onze dagelijkse activiteiten. De tweede vijf sleutels (DREAM) komen van binnenuit en zijn afhankelijk van onze levenshouding. Samen spellen ze "GREAT DREAM".


De maandelijkse Action for Happiness-kalenders zitten boordevol acties die u kunt ondernemen om een gelukkiger en vriendelijkere wereld te creëren. Je kunt ze in verschillende talen downloaden op https://www.actionforhappiness.org/


De Action for Happiness-app is gebaseerd op de thema's en acties uit de maandelijkse kalenders en is bedoeld om gebruikers elke dag een paar vriendelijke 'duwtjes' te geven - ten eerste 's ochtends de actie van die dag en ten tweede een inspirerende boodschap tegen het einde van de dag. Je kan het downloaden op iOS en GooglePlay.10 views0 comments
About
Green Yourself

Here at Green Yourself, we believe getting healthy is a journey that leads to a happier, more fulfilling life.

 

We are here to help you achieve this goal through articles, recipes and our amazing online community! 

Stay Connected

  • @green_yourself

Subscribe to our newsletter and receive weekly updates on healthy food, natural care and sustainable living! 

Post you also might like