• Kim Bresseleers

Action for Happiness - Actief April 2021


Dagelijkse handelingen om je te helpen actief te blijven en je lichaam en geest een boost te geven.


Deze maand moedigen we je aan om actief te worden, naar buiten te gaan en voor je lichaam te zorgen!

Laten we de vruchten plukken door ons lichaam te laten bewegen en dieper te laten ademen als resultaat van sporten, lachen en zelfs zingen! We hoeven niet allemaal marathons te lopen - er zijn simpele dingen die we allemaal kunnen doen om voor ons lichaam te zorgen - bijvoorbeeld de stekker uit het stopcontact halen, naar buiten gaan en - belangrijker nog - ervoor zorgen dat we genoeg slaap krijgen!


Hier lees je hoe je kan meedoen en een verschil kan maken:

  • Onderneem dagelijkse acties met behulp van de kalender en app

  • Ga dieper en leer meer door lid te worden van een lokale groep

  • Vertel het op social media #ActiveApril

De Ten Keys to Happier Living zijn gebaseerd op een overzicht van het laatste onderzoek uit de psychologie en aanverwante gebieden. Ieders weg naar geluk is anders, maar het bewijs suggereert dat deze tien sleutels consequent een positieve invloed hebben op het geluk en welzijn van mensen.


De eerste vijf sleutels (GREAT) gaan over hoe we omgaan met de buitenwereld in onze dagelijkse activiteiten. De tweede vijf sleutels (DREAM) komen van binnenuit en zijn afhankelijk van onze levenshouding. Samen spellen ze "GREAT DREAM".


De maandelijkse Action for Happiness-kalenders zitten boordevol acties die u kunt ondernemen om een gelukkiger en vriendelijkere wereld te creëren. Je kunt ze in verschillende talen downloaden op https://www.actionforhappiness.org/


De Action for Happiness-app is gebaseerd op de thema's en acties uit de maandelijkse kalenders en is bedoeld om gebruikers elke dag een paar vriendelijke 'duwtjes' te geven - ten eerste 's ochtends de actie van die dag en ten tweede een inspirerende boodschap tegen het einde van de dag. Je kan het downloaden op iOS en GooglePlay.7 views0 comments

Recent Posts

See All
About
Green Yourself

Here at Green Yourself, we believe getting healthy is a journey that leads to a happier, more fulfilling life.

 

We are here to help you achieve this goal through articles, recipes and our amazing online community! 

Stay Connected

  • @green_yourself

Subscribe to our newsletter and receive weekly updates on healthy food, natural care and sustainable living! 

Post you also might like